ForFarmers beloont acht ondernemers voor uitmuntende duurzame prestaties

De winnaars van de Agroscoopbokaal 2018 zijn gisteren tijdens een feestelijke bijeenkomst in Beesd bekendgemaakt. Acht ondernemers uit verschillende sectoren (waaronder de biologische) ontvingen de ForFarmers respectievelijk Reudink Agroscoopbokaal vanwege hun uitzonderlijke (technische) resultaten. Yvon Jaspers reikte de bokalen uit.

ForFarmers organiseert de uitreiking van de Agroscoopbokalen om ondernemers te onderscheiden voor hun (technische) prestaties op het gebied van duurzaamheid, één van de kernwaarden van ForFarmers. Op deze wijze wil de onderneming duurzaam en toekomstbestendig ondernemen in de agrarische sector stimuleren. Dat past in de missie van ForFarmers om veehouders te helpen met gezonde dieren het rendement te verbeteren.

David Fousert, directeur Herkauwers bij ForFarmers Nederland, licht toe: “Door de verhalen en werkwijzen van deze succesvolle ondernemers zo breed mogelijk te delen, willen we in de eerste plaats andere boeren inspireren. De winnaars hebben stuk voor stuk gewerkt aan een duurzame toekomst voor hun eigen bedrijf en daarmee die van de sector. Door de prestaties te monitoren in Agroscoop, maken we ‘duurzaam ondernemen’ meetbaar en concreet, niet alleen voor de ondernemers zelf, maar ook voor hun collega’s én voor de maatschappij.”

Lees verder

Share Button