Vanaf 1 februari kan er weer subsidie worden aangevraagd bij het Fonds Bestrijding Kinderarbeid. Maar misschien twijfel je als ondernemer of NGO of je überhaupt in aanmerking komt voor een FBK-subsidie? Of weet je niet goed hoe je jouw projectidee moet vormgeven aan de hand van een quickscan?

Kom dan naar onze digitale inloopsessies. In deze sessies (via Teams) kun je al je vragen stellen en vrij van gedachten wisselen met onze FBK-adviseurs. Ook geven we je tips & tricks voor het opstellen van een goede quickscan of projectaanvraag.

De eerste inloopsessie vindt plaats op donderdag 20 januari van 16.00 – 16.30 uur.

Wil je hiervan gebruik maken, stuur dan een berichtje naar fbk@rvo.nl

Laatste jaar subsidie

Met inmiddels 43 projecten in 23 landen gaat FBK het laatste jaar in voor het aanvragen van projectsubsidies. In 2022 is er € 7,4 miljoen beschikbaar, verdeeld over 2 openstellingen. De eerste openstelling voor het aanvragen van subsidie loopt van 1 februari t/m 7 april. De tweede openstelling vindt plaats begin juni. Echter, om in aanmerking te komen voor het indienen van een projectaanvraag moet je wel eerst een verplichte quickscan insturen. Deze quickscan-fase loopt tot 24 februari.

Nog even alle data op een rij:

Vanaf 20 jan wekelijks (16.00 – 16.30 uur)

  • inloopsessie ‘wat kan FBK voor mij betekenen?’ via Teams

Nu t/m 24 febr (tot 15.00 uur)

  • indienen verplichte quickscan

1 febr t/m 7 april (tot 15.00 uur)

  • indienen officiele projectaanvragen