Webinar internationaal MVO en due diligence

Wanneer

27/06/2024    
10:30 - 11:30

Waar

Online webinar
Webinar internationaal MVO en due diligence

Bent u een in Nederland gevestigde ondernemer? En heeft u vragen over internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan nodigt het IMVO-steunpunt u graag uit om deel te nemen aan een webinar over het uitvoeren van due diligence. Dit webinar maakt deel uit van een reeks, en gaat over het integreren van MVO in beleid en managementsystemen.

Het IMVO-steunpunt voor bedrijven organiseert een serie webinars met praktische informatie en advies over internationaal MVO en due dilligence.

Door due diligence toe te passen in uw onderneming en in uw keten, krijgt u inzicht in de impact van uw onderneming op mens en milieu. Met deze kennis kunt u zich goed voorbereiden op wetten en regels op het gebied van duurzaamheid. Het eerstvolgende webinar vindt plaats op 27 juni.

Voor wie?

De webinars zijn voor in Nederland gevestigde ondernemers die:

  • vragen hebben over het toepassen van internationaal MVO en due diligence; en
  • zich willen voorbereiden op wetten en regels op het gebied van duurzaam ondernemen.

Speciale gasten

De volgende experts delen hun kennis en inzichten uit de praktijk:

  • Eva Smulders, coördinator van het IMVO-steunpunt; en
  • experts uit het bedrijfsleven.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit tweede webinar van de reeks ligt de focus op het integreren van internationaal MVO in beleid en managementsystemen. U krijgt antwoord op vragen zoals: “Hoe stel ik internationaal MVO beleid op?”, “Waar moet dat beleid aan voldoen?” en “Hoe integreer ik dat in mijn bedrijf?”

De webinars bieden ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de experts. Zij helpen u op weg met concrete tips en tools.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...