Webinar Gedragsverandering en verduurzaming – Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?

Wanneer

21/04/2021    
10:00 - 11:30

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Webinar Gedragsverandering en verduurzaming - Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?

Een van de grootste belemmeringen om te verduurzamen zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen. Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder. ‘Create the change!’en neem deel aan het webinar ‘Gedragsverandering en verduurzaming – Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?’ op woensdag 21 april 2021.

Bent u een young professional, werkzaam in de vastgoedsector en houdt u zich bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is dit event voor u. Van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.

Programma

Dagvoorzitter Thomas Wellink (adviseur Duurzaam Bouwen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Melanie Klösters (Gedragspsycholoog/Onderzoeker bij TNO Energietransitie Studies) en Rik Altena (Energie- en Beleidsadviseur bij adviesbureau DWA) laten u zien dat vanuit gedragsinzichten, inzicht gegeven kan worden op welke manier u effectief kan communiceren over verduurzaming om mensen te bewegen.

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Create the change, ben jij erbij?

Meld u aan

U kunt zich nu aanmelden voor het gratis webinar op woensdag 21 april (10:00 – 11:30 uur) uur via eventbrite.

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL die, in samenwerking met IVBN, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, De Bouwcampus, Rijksvastgoedbedrijf, RVO, Adviesbureau DWA, Alba Concepts, Niemand Raadgevende Ingenieurs en M2K Advies, samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren.

Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.

Kaart wordt geladen...