Webinar ‘Duurzaam ondernemen loont!”

Wanneer

18/02/2021    
15:00 - 16:00

Waar

Online webinar
Webinar 'Duurzaam ondernemen loont!”

In het webinar ‘Duurzaam ondernemen loont!’, op 18 februari van 15.00 tot 16.00 uur, gaat Rabobank samen met adviesbureau Sustainalize in op trends en ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied en maken we de link met financiële cijfers. We gebruiken data-analyses om eerste trends te laten zien en lichten financiële oplossingen toe, die wellicht ook interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf!

Eerst kijken we naar het grote plaatje. Welke veranderingen en trends zien we vanuit Europa en hoe vertaal je dit naar bedrijven in Nederland. Wat gaat bijvoorbeeld het effect zijn van de Europese Green Deal en de Green Taxonomy? En waar kan ik nu al rekening mee houden?

Verder gaan we in op de koppeling tussen duurzaamheid en data. We kijken specifiek naar trends die we zien in de relatie tussen duurzaamheid en financiële prestaties en gaan in op de methodiek die Rabobank gebruikt om hier inzicht in te krijgen. Naast inzicht gaat het natuurlijk ook om wat je hieraan hebt als bedrijf. We richten ons daarom expliciet op financieringsoplossingen, die zijn ontwikkeld om duurzame koplopers te belonen of verduurzaming te stimuleren.

Het tweede deel van het webinar gaan we in gesprek met de CEO van Dopper, Virginia Yanquilevich, en de mannen aan het roer bij Plantenkwekerij Gitzels B.V., William Gitzels & Mike Gitzels om hun ervaringen te horen! Duidelijke koplopers op het gebied van duurzaamheid met een goed verhaal!

Kortom een uur vol informatie en inspiratie!

Nieuwsgierig? Luister alvast naar de podcast en schrijf je in voor het webinar!

Kaart wordt geladen...