Uitreiking Wubbo Ockels Innovatieprijs

Wanneer

03/11/2023    
16:00 - 20:00

Waar

The Green Village
Van den Broekweg 4, Delft
The Green Village
Uitreiking Wubbo Ockels Innovatieprijs

Als astronaut zag Wubbo Ockels hoe kwetsbaar de aarde is. Hij zette zich in voor de bescherming van ons ‘ruimteschip Aarde’ en was pionier op het gebied van innovatieve en duurzame oplossingen. Om zijn gedachtegoed springlevend te houden, kunnen duurzame pioniers meedingen naar De Wubbo Ockels Innovatieprijs: een unieke prijs die talent stimuleert om duurzame impact op onze planeet te maken.

Maar liefst 40 ondernemer, uitvinders, vernieuwers in het bedrijfsleven dingen mee naar de felbegeerde Wubbo Ockels Innovatieprijs 2023. De inzendingen dragen bij aan klimaatadaptatie, biodiversiteit, circulariteit en de leefbaarheid op onze planeet.

Op 3 november 2023 worden de drie winnaars van de Wubbo Ockels Innovatieprijs bekend gemaakt. De winnaars krijgen ieder 10.000 euro prijzengeld en ondersteuning voor het verder brengen van hun innovatie.

Ook benieuwd wie er met de prijs naar huis gaan? Meld je dan nu aan voor de prijsuitreiking op 3 november op de Green Village in Delft! Deze middag pitchen de tien finalisten hun innovatie aan het gepassioneerde jurygezelschap (Suze Gehem, Joos Ockels, Maurits Groen, Andy van den Dobbelsteen, Harm Edens en Yvette Watson).  Je kunt een wervelend, festival-achtig programma verwachten, met spraakmakende innovaties, optredens van zangeres Marloes Arkesteijn en klimaattheater van Anoek Neele en team, er zijn rondleidingen op The Green Village en nog veel meer!

Aanmelden

Kaart wordt geladen...