Start Opleiding Duurzaamheidsrapportage en sturing

Wanneer

18/09/2024    
09:00 - 17:00

Waar

Grant Thornton Amsterdam
De Passage 150, Amsterdam, 1101 AX
Start Opleiding Duurzaamheidsrapportage en sturing

Toekomstbestendig zijn, risico’s beheersen, kansen pakken en maatschappelijke impact creëren; duurzaamheid staat inmiddels hoog op de agenda van de meeste bedrijven. De nieuwe Europese CSRD-wetgeving verplicht bedrijven vanaf 2024/2025 te rapporteren over hun prestaties op milieu, sociale en governance thema’s.

Weet u wat de nieuwe richtlijnen uit Europa voor uw bedrijf betekenen, welke kansen dat biedt en hoe u het best aan de richtlijnen voldoet? Welke data heeft u nodig voor sturing en accountability? En wat vraagt u aan uw ketenpartners?

De praktijkgerichte opleiding Duurzaamheidsrapportage en sturing van Grant Thornton geeft u alle antwoorden. In deze unieke opleiding delen we onze kennis en ervaring, opgedaan in 15 jaar duurzaamheids- en impacttrajecten, verdeeld over 5 sessies van september tot en met december 2024.

Eerdere edities werden door de deelnemers gewaardeerd met een 8,5.

De opleiding is er voor alle medewerkers en managers die een rol hebben in het inbedden van duurzaamheid in de organisatie. Van strategiebepaling, implementatie, monitoring en rapportage tot externe verantwoording en het toezicht hierop.

 

Kaart wordt geladen...