Social Enterprise Day

Wanneer

06/10/2022    
09:00 - 17:00

Waar

Social Impact Factory
Vredenburg 40, Utrecht
Social Impact Factory
Social Enterprise Day

De Social Enterprise Day is een jaarlijks terugkerend event in Utrecht en wordt georganiseerd door Gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht, Starters4Communities & Social Impact Factory. Het is een event met als doel sociaal/maatschappelijk ondernemen op de kaart zetten en het faciliteren van ontmoetingen. Tijdens de Social Enterprise Day onderzoeken wij hoe we als ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, én als individuen op een slimme manier onze krachten kunnen bundelen om de gezonde, inclusieve en welvarende wereld te
bouwen waar we trots op zijn.

Dit jaar staat ‘Sustainable Development Goal 7: toegang tot duurzame en betaalbare energie’ centraal. Door middel van een prikkelend programma met een sprekers, een paneldiscussie en diverse workshops gaan we dieper op SDG 7 in. Verder is het mogelijk om te netwerken tijdens de lunch en borrel.

Een programma met gasten als: burgemeester Sharon Dijksma, Coen de Ruiter (Greenchoice), Marloes van Heteren (Solarix), Robin Berg (We Drive Solar), Kirsten Kramer (Kombisol), Arno van den Berg (vandebron) en dr. Sanne Akerboom (Universiteit Utrecht).

Ben jij er 6 oktober bij? Koop nu je ticket!

Kaart wordt geladen...