Smart WorkPlace Congres: Human Capital

Wanneer

01/11/2022    
09:00 - 17:30

Waar

Theater Orpheus
Churchillplein 1, Apeldoorn, 7314 BZ
Theater Orpheus
Smart WorkPlace Congres: Human Capital

Medewerkers zijn het kapitaal van een organisatie. Nu de werkomgeving door het hybride werken sterk aan het veranderen is, gaan medewerkers zich anders organiseren. Waar werken de medewerkers? Op kantoor, thuis of op een coworkingplek? Hoe blijft een organisatie dan in verbinding met deze medewerkers? Wie stuurt ze aan? En hoe worden ze gemotiveerd? Zeker in deze tijd is het binden, boeien en vooral het behouden van medewerkers een van de grootste uitdagingen van een organisatie. Dat de organisatie en de inrichting van de werkomgeving daarbij een belangrijke rol heeft spreekt voor zich.

Het is een gezamenlijke opgave van Workplace Managers, FM, HR en Real Estate om de medewerkers in de veranderende werkomgeving te blijven boeien, binden en behouden. De uitdagingen die daarbij komen kijken worden tijdens het SWP Congres ‘Human Capital’ op 1 november besproken.

Smart WorkPlace organiseert het SWP Congres in het Theater & Concertgebouw Orpheus Apeldoorn. Het kennisplatform Smart WorkPlace brengt vanuit een integrale visie samen met haar partners kennis over innovaties, inzichten en onderzoeken. Deze unieke formule komt tot leven tijdens dit congres en geeft als resultaat een hoogwaardig event van kennis en netwerk; en een uitwisseling over de nieuwste trends en ontwikkeling over het verduurzamen van de werkomgeving.

Early bird korting tot 30 september

Schrijf je snel in want tot 30 september 2022 profiteer je van maar liefst 20% korting op het reguliere tarief van € 295,- excl. BTW

Programma

Door een geweldige line-up van keynote sprekers en een uitgebreid programma met keuze uit liefst 16 interactieve workshops is dit congres voor elke deelnemer een beleving!

De eerste vier sprekers zijn bekend! We zijn mega trots deze toppers te kunnen presenteren:

Peter van Uhm

Peter van Uhm zal een keynote verzorgen over Leiderschap in duurzaamheid. Hoe kun je een persoonlijke missie tot een gezamenlijke missie maken? En hoe activeer je iedereen hiervoor? Vanuit zijn ervaring als Nederlands generaal buiten dienst neemt hij de deelnemers mee in dit belangrijke thema voor het binden, boeien en behouden van je human capital.

Maaike Klein Ikkink is Expert Talent & Ontwikkeling bij Coöperatie VGZ. Zij geeft een presentatie over het binden, boeien en behouden van je medewerkers in deze uitdagende hybride werken tijdperk.

Simone Leenders is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties in beweging. Op het gebied van strategie, team, proces en werkomgeving. Het optimaliseren en creëren van de best passende sociale, mentale, fysieke en digitale werkomgeving is waar haar passie ligt.

Vincent le Noble

Als dagvoorzitter hebben we Vincent le Noble kunnen verbinden! Hij neemt de deelnemers mee op deze inspirerende dag!

Meer informatie en aanmelden

Kaart wordt geladen...