Kennisfestival ‘De Circulaire Sprong’

Wanneer

28/05/2024    
09:30 - 17:00

Waar

De Kleine Aarde
Het Klaverblad 13, Boxtel, 5283 TV
Kennisfestival 'De Circulaire Sprong'

CIRCULAIR LEVEN EN WONEN IN BRABANT

Duurzamer omgaan met voedsel of textiel; circulariteit in het hart van je bedrijf verankeren. Er zijn allerlei kansen om de manier waarop we leven en werken toekomstbestendiger te maken. Tijdens het Sprong Kennisfestival op dinsdag 28 mei aanstaande vertellen we je er graag meer over.

We, dat zijn de onderzoekers van de hogescholen Avans en Fontys. Vanuit het lectoraat Circulaire Transitie (Fontys) en het Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap (Avans) onderzoeken wij in het project De Circulaire Sprong hoe we de overgang naar een circulaire economie in de Brabantse regio kunnen versnellen. Tijdens het Kennisfestival delen we graag onze kennis met jou.

Je kunt 28 mei de hele dag door bij ons binnenlopen, bij Plaats De Kleine Aarde in Boxtel. Deze bijzondere locatie is zeker een bezoek waard. Studenten, boeren, onderzoekers en kunstenaars onderzoeken hier in de praktijk hoe ons voedselsysteem duurzamer gemaakt kan worden.

PROGRAMMA

Raak geïnspireerd door keynotesprekers zoals econoom Paul Schenderling, die zich richt op sociale en ecologische vraagstukken vanuit een economische invalshoek. Schrijf je in voor workshops om te leren hoe je onzichtbare waarden in organisaties zichtbaar kunt maken of hoe je morele kompas je eetgewoonten beïnvloedt.

Je kunt 28 mei de hele dag door bij ons binnenlopen, bij Plaats De Kleine Aarde in Boxtel. Die bijzondere locatie is zeker een bezoek waard. Studenten, boeren, onderzoekers en kunstenaars onderzoeken hier in de praktijk hoe ons voedselsysteem duurzamer gemaakt kan worden. Meld je wel vooraf aan voor de verschillende activiteiten.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...