Impact on the Beach

Wanneer

08/09/2022    
15:00 - 20:14

Waar

The Shore, Scheveningen Strand
Strandweg 2A, Den Haag, 2586 ZZ
The Shore, Scheveningen Strand
Impact on the Beach

Impact on the Beach is het businessfestival voor nieuwe initiatieven die samen de verandering vormen. Om te zien en ervaren dat het kan en hoe. De plek waar je andere impactmakers en -organisaties ontmoet. Een combinatie van kunst, muziek, theater, De Inspirerende 40, radicale verhalen, good food, onwaarschijnlijke ideeën en nieuwe ontmoetingen. In niets vrijblijvend, in alles de vrijplaats voor de volgende sprong. Het programma neemt bezoekers mee langs de dynamiek van een stranddag. Van een energieke strandmiddag naar inspirerende acts, langs de zindering van golden hour tot aan 20.14 uur, als de zon ondergaat.

Impact on the Beach laat zien hoe verandering wordt gemaakt, nodig is maar vooral hoe het kan en dat het energie geeft. Dat ruimte biedt voor inspiratie, nieuwe contacten en nieuwe initiatieven aanspoort. Via TedX meets Oerol op het strand. Geen feest om alleen blij te zijn met jezelf, wel om energie te halen uit en voor de beweging. Over duurzaam ondernemen, positieve maatschappelijke impact maken. Van, voor en met mensen uit de impactbeweging en iedereen die werk wil maken van business for good. Over duurzaamheid, impact maken, meten en organiseren. Met een frisse mix van mensen uit organisaties die aan het begin staan en hen die al ver zijn. Van jonge en oudere organisaties. Voor iedereen die het verschil wil maken.

Het programma is bijna niet samen te vatten. Er zijn bekende sprekers, breakouts, gezamenlijke en individuele acties, muziek, geprek … alles! En de bekendmaking van de Inspirerende 40 2022.

Impact on the Beach is een initiatief van Good’Up, Greenjobs, The Happy Activist, Change Inc., ImpactCity, The Shore, Artifex en Synergie.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...