Groene Zorg Festival

Wanneer

24/09/2022    
10:30 - 19:30

Waar

Metaalkathedraal
Rijksstraatweg 20, Utrecht, 3545 NA
Metaalkathedraal
Groene Zorg Festival

Vieren dat het anders kan met Jan Terlouw, Diederik Gommers en Cathy van Beek! Kom op zaterdag 24 september naar Utrecht voor de allereerste editie van het Groene Zorg Festival. Hier ervaar je wat groene zorg echt is, zij aan zij met andere zorgprofessionals en experts!

De zorg kan anders: klimaatneutraal, circulair en schoon. En dat betekent meer gezondheid voor mens én planeet, precies waar de Groene Zorg Alliantie zich voor inzet. Doe je graag mee, maar weet je niet hoe? Of wil je verder kijken dan video calls en webinars? Wij helpen je op weg naar een nieuwe koers. Kom op zaterdag 24 september naar Utrecht voor de allereerste editie van het Groene Zorg Festival. Hier ervaar je wat groene zorg echt is, zij aan zij met andere zorgprofessionals en experts!

Wie?  Zorgprofessionals en alle andere geïnteresseerden in groene zorg

Wat?  Ontmoeten: face to face met andere groene zorgprofessionals

Inspiratie: boeiende sprekers en special guests

Workshops: leer groen denken en doen

Kunst en muziek: een nieuwe draai aan groene zorg

Eten en drinken: gezond, duurzaam en heel erg lekker

De Groene Zorg Alliantie geeft een krachtige stem aan duurzame zorg. We verbinden zorgprofessionals met een groen hart en geven hen een platform waar de zorg van de toekomst ontstaat.

Op het festival zal een gezonde, plantaardige lunch worden geserveerd. Eet gezellig mee en koop je lunch ticket in de ticketshop! Zo help je ons om voor het juiste aantal mensen te cateren en verspilling te voorkomen. Kies je voor de gratis ticket zonder lunch? Houd er dan rekening mee dat je zelf je lunch mee moet brengen.

Meer informatie/tickets

Kaart wordt geladen...