Event Duurzame Arbeidsvoorwaarden

Wanneer

04/10/2023    
13:30 - 16:30

Waar

Universiteit Twente - Agora Zaal
De Veldmaat 5, Enschede, 7522 NM
Event Duurzame Arbeidsvoorwaarden

KroeseWevers, Remeha en Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan organiseren samen hét Event over het vergroenen van de arbeidsvoorwaarden.

Een actueel onderwerp dat voor elke werkgever in de komende jaren een belangrijke rol gaat spelen. Het behouden en aantrekken van personeel gaat gebaat met de aantrekkelijkheid van de organisatie.

Duurzame producten zijn daarom een zeer interessante oplossing en dat kun je ook nog aanschaffen met 55% voordeel via de werkgever! Tijdens het evenement zal Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan verder toelichten hoe je met een hybride warmtepomp wel €750 tot €2.000 kan besparen op energiekosten. KroeseWevers geeft toelichting over de fiscale regeling via de werkgever en Remeha vertelt ons meer over de Hybride Warmtepomp van de toekomst!

Samen met Keynote Spreker Ben Woldring geven wij een nieuw perspectief op duurzaam werkgeverschap!

Voor wie?

Dit evenement is zeer waardevol voor werkgevers, HR-adviseurs en Accountants. Maar ook voor functies als Financieel manager of Benefit specialist, biedt dit evenement veel nieuwe inzichten. Tijdens het event delen we de mogelijkheden om medewerkers thuis duurzaam te ondersteunen, speciale fiscale voordelen die hierop van toepassing zijn en de (door)werking van duurzaamheid bij medewerker thuis.

Programma

13:30 Welkom en Ontvangst
14: 30 Introductie

14:40 Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan – Het concept uitgelegd

15:00 KroeseWevers – Speciale fiscale mogelijkheden

15:20 Remeha – Duurzaamheid thuis!

15:40 Keynote Spreker: Ben Woldring

16:00 Afsluiting – Met een hapje en een drankje

Ben jij benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen?

Aanmelden

Kaart wordt geladen...