Dag van de Duurzaamheid

Wanneer

10/10/2017    
Hele dag

Waar

Hele land
Overal, Overal
Dag van de Duurzaamheid

Op dinsdag 10-10 2017 vinden er door heel Nederland honderden duurzame activiteiten plaats. Organiseer ook mee! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een green award voor de ‘groenste medewerker, afronding van een duurzaam project ter certificering, zonnepanelen op het dak, start campagne om een maand lang zo duurzaam mogelijk te reizen of laat medewerkers zich op 10.10 inzetten voor een sociaal duurzaam project.

Wie: Alle bedrijven die duurzaam ondernemen kunnen aanhaken met een aansprekend activiteit! Ook particulieren, overheden en gemeenten kunnen meedoen.

Waarom: Het is tijd te veranderen. We willen een volhoudbare samenleving, voor onszelf en de volgende generaties. Met slinkende grondstofvoorraden en een steeds sneller veranderend klimaat, is het noodzakelijk een nieuwe circulaire economie op te bouwen gebaseerd op duurzame energie en groene grondstoffen. Verder willen we een economie waarin rekening gehouden wordt met elkaar, een economie waarin we meer delen en samenwerken én een goed leven hebben!

Doe mee!

Doe mee: Kijk op www.dagvandeduurzaamheid.nl en meld je aan! Twitter mee via #dvdd17

Kaart wordt geladen...