De ontwikkelingen rondom duurzaamheid en werkkleding gaan steeds sneller. Elis speelt hierin al een grote rol van betekenis in bijvoorbeeld de wasserijen. Net voor het einde van 2020 maakt Elis de stap naar duurzamere t-shirts, te beginnen voor haar eigen medewerkers. Ook klanten krijgen de duurzame t-shirts in omloop.

Elis draagt met haar duurzaamheidsbeleid bij aan een schonere wereld. MVO zit in het DNA van Elis door haar circulaire dienstverlening. Ook duurzame productinnovatie is onderdeel van het pakket.

De t-shirts zijn per direct verkrijgbaar van duurzaam geproduceerd katoen met gerecyclede polyester en met het EU Ecolabel. Het eerder ingezette artikel komt te vervallen, waarbij de voorraad wordt opgemaakt om geen nieuwe kleding weg te hoeven gooien. De dragers van het t-shirt merken geen verschil in draagcomfort en fit. Hiermee staat Elis niet alleen garant voor de verlenging van de levensduur van de producten, ze leveren ook nog eens een positieve bijdrage aan het milieu. Dat allemaal met de kwaliteit en het comfort welke u van Elis gewend bent!