Eevery, een platform gericht op duurzaamheid en verbetering voor het MKB, heeft de publieksprijs voor Digitaal Product van de Maand ontvangen van MKB-Amsterdam. Deze erkenning benadrukt de belangrijke rol die Eevery speelt bij het ondersteunen van ondernemers die zich inzetten voor duurzamere bedrijfspraktijken.

Het platform is een complete duurzaamheidsoplossing die ondernemers helpt bij het meten, verbeteren en communiceren van hun duurzaamheidsinspanningen. Eevery maakt duurzaamheid laagdrempelig, makkelijk en intuïtief voor MKB-bedrijven en biedt oplossingen op het gebied van energiebesparing, afvalvermindering en CO2-reductie.

“Deze prijs is een erkenning van het harde werk dat ons team heeft geïnvesteerd in het helpen van bedrijven om duurzamer te worden”, aldus Michiel Slinkert, mede-oprichter van Eevery. “We zijn dankbaar voor de steun van MKB-Amsterdam en voor hun inzet om innovatieve digitale oplossingen te promoten.”

De ‘Digitaal Product van de Maand’ prijs is een initiatief van MKB-Amsterdam en het Digitaliseringsoffensief om bedrijven in de regio te erkennen die zich onderscheiden op het gebied van digitale innovatie. Eevery werd gekozen uit een reeks genomineerden en deelde de winst met jury-winnaar Peddler.com.

Over Eevery:

Eevery is een toonaangevend duurzaamheidsplatform voor het MKB, gericht op het helpen van bedrijven bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelen en het stimuleren van groene initiatieven. Met een breed scala aan oplossingen en expertise helpt Eevery MKB-bedrijven bij het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het bevorderen van een duurzame toekomst.