Desko is partner van Amsterdam Made

Wat tegenwoordig hip, trendy en slim ondernemen is doet Desko al sinds 1952. Deze kennis wil Desko graag delen met de andere duurzame helden. Daarom is Desko partner geworden van Amsterdam Made, een platform die lokale (duurzame) maakindustrie in de Metropoolregio Amsterdam stimuleert.

Middels dit platform wil Amsterdam Made makers zoveel mogelijk informeren, kennisdeling laten plaatsvinden en samenwerking stimuleren. Dit zorgt uiteindelijk voor werkgelegenheid, diversiteit en tevreden consumenten. Het platform bestaat inmiddels uit meer dan 200 ondernemers en bedrijven, variërend van start-ups tot gevestigde namen en van traditionele ambachtslieden tot eigentijdse ondernemers.

De partners van Amsterdam Made zijn partijen die ondersteunend zijn aan de makers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leveranciers van lokale grondstoffen, sociale werkplaatsen, een communicatiebureau en interessante verkooppunten maar ook kennis-, overheids- en onderwijsinstellingen. Met hulp van de partners kunnen de maakbedrijven groeien en verduurzamen.

Neem eens een kijkje http://www.amsterdammade.org

Share Button