Decathlon opent de “Decathlon Bike Store” in de voormalige Decathlon-winkel aan de Kinkerstraat op zaterdag 15 juni a.s.. De Decathlon Bike Store krijgt, zoals de naam al doet vermoeden, een nieuw winkelconcept dat zich volledig richt op fietsen en bijbehorende accessoires. Daarnaast zal er een prominente workshop en Circular Hub aanwezig zijn. De Click & Collect-service zal identiek zijn aan het vorige winkelconcept, met de mogelijkheid om alle Decathlon-producten online te bestellen en in de winkel op te halen.

Toegankelijke urban mobility in Amsterdam

Onlangs heeft Decathlon besloten om het huidige winkelconcept van de Kinkerstraat-winkel een nieuwe bestemming te geven en deze te wijden aan “urban mobility”. Door ons topsegment op het gebied van fietsproducten en -diensten te bieden, zal deze centrumwinkel zo dicht mogelijk aansluiten bij wat de Amsterdamse consument nodig heeft.

De Decathlon Bike Store zal een groot assortiment aan stadsfietsen, e-bikes en enkele kinderfietsen bevatten. Decathlon biedt hierbij de Test & Ride mogelijkheid aan: test één van de beschikbare fietsen en stel al je vragen aan een expert. Daarnaast is de Bike Store ook de plek waar de Amsterdamse consument terecht kan voor fietsaccessoires en reserveonderdelen.

Een rijk aanbod aan diensten

Naast het aanbod aan fietsen, fietsaccessoires en reserveonderdelen, zullen er ook diverse diensten te vinden zijn in de Decathlon Bike Store. Zo zal er een Circular Hub van ca. 40 m² te vinden zijn, passend bij de ambities van zowel Decathlon als de consument. Deze Circular Hub zal het volledige circulaire aanbod rondom fietsen bevatten: Repair, BuyBack, Second Life en Rental. Dit laatste circulaire initiatief bevat kinderfietsen, waardoor het toegankelijk wordt gemaakt om fietsen mee te laten groeien met de kinderen. In de prominente werkplaats kunnen klanten hun fietsen brengen voor reparatie.

Daarnaast zal de winkel aan de Kinkerstraat een volledige Click & Collect-service blijven aanbieden, om de toegang tot de volledige Decathlon-catalogus te behouden.

Ben je benieuwd naar de Decathlon Bike Store? Aanstaande zaterdag 15 juni om 10:00 zal de gloednieuwe winkel aan de Kinkerstraat openen.