De Tweede Jeugd opent thuiswinkelplatform

De Tweede Jeugd heeft als missie voedselverspilling tegen te gaan door brood te redden. Vanwege de corona-maatregelen heeft de sociale onderneming nu een webshop geopend!

In Nederland blijven zo’n 130.000 broden per dag onverkocht. Het gros daarvan belandt in de prullenbak, terwijl het nog niet eens een dag oud is! Zonde, dachten de oprichters van ‘De Tweede Jeugd‘ want als voormalige chefs weten ze dat je er nog heel veel mee kan doen. Dus nu maken ze niet alleen de duurzaamste, maar vooral de lekkerste Supertosti’s, Bread&Butter, Croutons, Crostini en Crackers die je maar kunt krijgen!

Webshop

De donderdag voor Pasen is het eerste bezorgmoment, en dat is meteen ook een hele lekkere, want bread&butter is terug van weggeweest! Die kun je dus direct bestellen voor thuis op je paastafel, net als het volledige assortiment Supertosti’s, de Crostini met zeezout en zwarte peper, Croutons met rozemarijn en de nieuwe Zuurdesemcrackers. Uiteraard allemaal op basis van geredde broden! Dus help jezelf aan deze lekkere producten, help De Tweede Jeugd in deze lastige tijden en draag ook nog eens je steentje bij tegen broodverspilling!”

Share Button