De koffer van Duurzame Dinsdag is voor de 24e keer open en wordt op 6 september aangeboden aan het kabinet. De samenleving is de slimste R&D afdeling die er is en deze innovatie hebben we harder nodig dan ooit! Dus heb je een duurzaam, sociaal en/of groen initiatief, doe dan mee.

Op de eerste dinsdag van september is het event, met onder meer een dialoog met Tweede Kamerleden, een prijsuitreiking, de Duurzame Troonrede en duurzame lintjes. Maar er is meer. Duurzame Dinsdag vormt een brug tussen initiatief, overheid, politiek en (regulier) bedrijfsleven en wil samenwerking makkelijker maken. Dat is hard nodig. Zit je initiatief in de koffer, dan gebeurt er iets! Je komt in een interessant netwerk en kunt voor allerlei match sessies gedurende het jaar worden uitgenodigd.

GreenWish maakt jaarlijks een trendrapport van alle honderden inzendingen die meedoen aan Duurzame Dinsdag. Dat is niet alleen spannend om te doen, maar ook heel waardevol. Initiatieven zijn namelijk echte toekomstvoorspellers en laten zien wat straks gewoon zal zijn. We kunnen het ons niet veroorloven om die innovatie- en doe kracht te laten liggen.

Initiatiefnemers en sociaal ondernemers doe mee (aanmelden kost hooguit vijf minuten, ook als je eerder meedeed kun je aanmelden)! Aanmelden kan hier: https://lnkd.in/dY-gqmpV

Duurzame Dinsdag en het trendrapport worden mede mogelijk gemaakt door het Programma Duurzaam Initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Jong Leren Eten van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.