In de eerste week van februari komt Nederland samen met één doel: het realiseren van een circulaire economie. Netwerkorganisatie Het Groene Brein maakt van dit momentum gebruik. Circulaire pioniers uit het bedrijfsleven maken kans op een 1-op-1-sessie ter waarde van € 4.000 met een wetenschapper die hen verder kan helpen.

Het Groene Brein is een netwerkorganisatie met maar liefst 160 wetenschappers van alle hogescholen en universiteiten van Nederland, die vanuit verschillende disciplines bijdragen aan de transitie naar de circulaire economie.

Deelnemen?

Stuur voor 1 februari 2021 de vraag waar u met uw circulaire onderneming tegenaan loopt op en deel deze op social media. Het is belangrijk dat deze barrière relevant is voor meerdere pioniers in uw sector. Vijf van deze uitdagingen koppelt Het Groene Brein aan een van hun wetenschappers. Op 5 februari (in de Week van de Circulaire Economie) maakt de netwerkorganisatie bekend welke ondernemers aan de slag kunnen met de wetenschappers.

De week van de Circulaire Economie

De week van de Circulaire Economie is van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021 en wordt georganiseerd door het Versnellingshuis Nederland circulair! Het Versnellingshuis Nederland circulair! is een samenwerking van het ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. Samen ontsluiten zij een groot netwerk van andere partijen en loketten, waaronder RVO.

Meer informatie en inschrijven

U stuurt uw vraag via Het Groene Brein.