Better Meetings lanceert speciaal bier als duurzaam kerstgeschenk

Duurzaam vergadercentrum Better Meetings uit Austerlitz komt met een gloednieuw speciaal bier: Better Forest Beer. Ambachtelijk gebrouwen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Het recept is ontwikkeld door Tom Dicke en Bas Sloot, de bevlogen chefs van Better Meetings, die naast hun werk als chef kok ook jongeren uit het speciaal onderwijs opleiden. Het bier is gebrouwen in de duurzame brouwerij A-Brewery op de zonne-energie van 110 zonnepanelen en met volledig natuurlijke ingrediënten!

De winst uit de verkoop van het bier komt ten goede aan Buzz Women, de organisatie die in India en Afrika vrouwen toegang geeft tot educatie.

Daarom biedt dit Tripel bier ook drievoudig geluk: voor de vrouwen die opgeleid kunnen worden, als duurzaam relatiegeschenk en niet in de laatste plaats voor degene die het met smaak gaat drinken. Het bijzondere biertje is een heerlijk natuurproduct dat licht gekoeld wordt geconsumeerd. Gemaakt met bijzondere ingrediënten uit India: sinaasappel, kardemom en korianderzaad.

Better Forest Beer wordt in eerste instantie als limited edition gebrouwen. Voor meer informatie en bestellingen: info@bettermeetings.nl

Share Button