De online verkoop van bloemen is wereldwijd enorm toegenomen. Consumenten gaan over op online en mobiel winkelen en met een simpele klik wordt een mooi arrangement thuisbezorgd. Echter is het wel essentieel om uw bloemen vers te houden tijdens bezorging. Chrysal komt nu met een duurzame oplossing; Arrive Alive® Eco, een milieuvriendelijke en innovatieve bloemenverpakking die de conditie van snijbloemen tijdens transport behoudt. De bloemverpakking is gemaakt van hernieuwbare bronnen en volledig composteerbaar. De gepatenteerde wrap houdt bloemen vers en vermindert het waterverbruik en bloemenverspilling in de bloemenketen.

Klanten verwachten dat er mooie en gehydrateerde bloemen worden bezorgd. Uit onderzoek van Chrysal blijkt zelfs dat klanten verwachten dat hun bloemen tot 8,5 dagen mooi blijven. Met Arrive Alive® Eco worden je bloemen 3 – 5 dagen gehydrateerd tijdens transport en bezorging. En nog beter; het is volledig duurzaam. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor klanten. Onderzoek toont aan dat 57% van de consumenten bereid is hun koopgedrag te veranderen om de negatieve impact op het milieu te verminderen*.

Arrive Alive® Eco is een milieuvriendelijke wrap die een waterreservoir voor snijbloemen creëert. Dus geen emmer of vaas met water nodig en daarom erg gebruiksvriendelijk en geen kans op morsen. De wrap en het zakje van Arrive Alive® Eco zijn gemaakt van hernieuwbare bronnen en volledig composteerbaar. Dit betekent dat Arrive Alive® Eco samen met uw tuin- en gft-afval kan worden weggegooid. De CO2-voetafdruk van onze Arrive Alive® Eco is meer dan 85% lager in vergelijking met onze reguliere Arrive Alive.

Dompel je Arrive Alive® Eco in een oplossing met Chrysal Professional 2 en voeg een van onze duurzame sachets toe zodat de bloemen tot wel 60% langer mooi blijven. Met bloemenvoeding kunnen uw klanten de bloemen thuis verzorgen. Het bevat alle voedingsstoffen die bloemen nodig hebben voor een volledige bloem- en knopontwikkeling. Zo kunnen klanten nog langer genieten van hun prachtige bloemen.

Arrive Alive® Eco is verkrijgbaar vanaf oktober 2021. Neem contact op met je vertegenwoordiger of bezoek onze website www.chrysal.nl voor meer informatie.

*Bron: IBM Institute for Business Value, in samenwerking met de National Retail Federation, 2020