Het nieuwe World of Difference jaar start in november. Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven www.vodafone.nl/worldofdifference. De inschrijvingstermijn loopt tot en met 3 juni 2007. Hierna zal een deskundige en onafhankelijke jury zich over alle inschrijvingen buigen en de beste kandidaten selecteren. Begin augustus worden de prijswinnaars bekendgemaakt en kunnen de gelukkigen zich gaan voorbereiden op een uniek jaar in hun leven.

De winnaars krijgen de beschikking over actuele mobiele communicatiemiddelen van Vodafone zodat ze gedurende hun World of Difference jaar kunnen laten zien hoe ze met hun persoonlijke passie die wereld van verschil aan het maken zijn.

Huidige World of Difference kandidaten
Voor de vijf kandidaten die vorig jaar werden uitverkozen zit de eerste helft van het door Vodafone Netherlands Foundation gesponsorde jaar er inmiddels op. Machiel Spuij (35) uit Heeten werkt voor de Stichting Fairtrade Original in Tanzania en zet zich in om te zorgen dat boeren een redelijke opbrengst ontvangen voor hun cashewoogst. Annekoos Wiersinga (30) uit Arnhem werkt als tropenarts in Sierra Leone via de Stichting Lion Heart Foundation. Pieter van Eijk (25) uit Wageningen verschaft voor de stichting Wetlands International microkredieten aan de lokale bevolking in Indonesië. Bram de Vries (27) uit Goudriaan is via de Stichting Demotech een irrigatieproject aan het opzetten in Guatemala en op de Filippijnen. George Seremwe (35) uit Utrecht geeft, via de Stichting Child Future Africa, weeskinderen in Zimbabwe een kans op een betere toekomst door ervoor te zorgen dat weeskinderen weer naar school kunnen en opgevangen worden in de gemeenschap.
Kijk op www.worldofdifference.vodafone.nl om te zien hoe de huidige World of Difference winnaars hun jaar beleven.

/ / / / / / / / / / / / / / /
Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 200 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 36 landen.

Over Vodafone Netherlands Foundation
De stichting Vodafone Netherlands Foundation is in 2002 opgericht om op een onafhankelijke manier invulling te geven aan sociaal-maatschappelijke sponsoring. De Vodafone Netherlands Foundation kijkt in haar projecten naar innovatief gebruik van mobiele technologie en natuur en milieu. Ze heeft voorkeur voor kleinere organisaties waardoor haar bijdrage een significante stap voorwaarts kan betekenen en focust op kinderen en jeugd in Nederland. Huidige partners en projecten van de Foundation zijn: Stichting de Opkikker, Stichting On Wheels, Stichting Victory for Life, Telebaby Mobiel project (Catharina Ziekenhuis Eindhoven), Service Medical, Prinses Christina Concours, Muziekgieterij Maastricht, Culturele Biografie (Gemeente Maastricht), De Bus (Stichting Tracee) en B the Change (Rode Kruis).