Partnernieuws DS Smith

The Power of Less. Dat is de uitdagende ambitie waar DS Smith zich dagelijks mee bezighoudt.

DS Smith is wereldwijd een toonaangevende leverancier van duurzame golfkartonnen verpakkingen op basis van papiervezels, ondersteund door recycling- en papierproductieactiviteiten. Het bedrijf speelt een centrale rol in de supply chain in sectoren als e-commerce, fast moving consumer goods en industrie.

Met haar doelstelling ‘Redefining Packaging for a Changing World’ en haar duurzaamheidsstrategie ‘Now and Next’ zet DS Smith zich in om de transitie naar de circulaire economie te leiden en tegelijkertijd meer circulaire oplossingen voor haar klanten en de bredere samenleving te leveren – door probleemplastics te vervangen, CO2 uit de supply chains te halen en innovatieve recyclingoplossingen te bieden. Het Closed Loop model, Circular Design Principles, designcapaciteiten en innovatiestrategie vormen de kern van dit antwoord. Hiermee bewaakt DS Smith dat ál haar activiteiten worden vormgegeven met duurzaamheid als prioriteit: van het ontwerp aan de tekentafel van een verpakkingsoplossing voor een klant, tot een meerjarig investeringsplan in nieuwe systemen.

DS Smith, met hoofdkantoor in Londen en lid van de FTSE 100, is actief in 34 landen, heeft ongeveer 30.000 mensen in dienst en is een strategisch partner van de Ellen MacArthur Foundation.