The word is out: OneFuturePlay en PHI Accelerator gaan samen verder onder de naam difr. Het doel is simpel van difr.: zoveel mogelijk mensen activeren om duurzaam te doen. Om die reden ontwikkelde difr. een leer- en activatieplatform om veranderen spelenderwijs makkelijk te maken. Van kennisgames voor events tot adaptieve leerprogramma’s voor alle medewerkers.

difr. beschikt over een database met 1000+ vragen over duurzaamheid, standaard kennisgames en complete leerprogramma’s. Deze standaard content kan ook als basis dienen voor een game, serie van games of programma dat aangepast wordt op de doelstellingen en projecten van een specifieke organisatie. Ook is het mogelijk om een geheel op maat programma te ontwikkelen.

Daarnaast wordt het steeds belangrijker om de effecten van onze inspanningen om te verduurzamen te kunnen meten. Daarom biedt difr. een breed scala aan opties om resultaten en effecten te meten zoals heatmaps. Vooral de combinatie van data visualisaties van leerresultaten en uitgevoerde acties geeft handvatten om grote stappen voorwaarts te maken.

De directies van de beiden bedrijven bestaande uit Thijs Struijk, Perry Borst, Geerke Versteeg en Yvette Watson vinden dat de kracht van de combinatie van de twee bedrijven bestaat uit: kennis en techniek, interactie en leren, energie en ontwikkelingsvermogen, optimisme en realisme, vrouwelijkheid en mannelijkheid, data en consultancy.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.difr.today.