Via Vandebron koop je duurzame energie rechtstreeks van een onafhankelijke producent, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Het innovatieve bedrijf is dit jaar opgericht en groeit als kool. Volgens juryvoorzitter Ton van Mil komt dat omdat “de vier oprichters zeer verschillende achtergronden en persoonseigenschappen hebben die een uitstekende symbiose vormen. Ze doen alle vier precies waar ze goed in zijn en dat betaalt zich uit in een bijzonder snelle groei en uitstekende bedrijfsprestaties.”

Meerwaarde van complementair ondernemersteam Ondernemingen met een sterk ondernemersteam blijken vaker ambitieuzer te zijn, sneller te groeien en betere bedrijfsresultaten te realiseren dan solo-ondernemers. Het winnende team laat dan ook precies zien waar de Entrepreneur Team Award van TeamVenture voor staat: de meerwaarde van een complementair ondernemersteam voor het realiseren van innovatie en (snelle) groei. De award bekroont dan ook de samenstelling van een sterk ondernemersteam en de succesvolle samenwerking tussen de betrokken zakenpartners met excellente prestaties als resultaat.

Beste team wordt beloond en bekroond Naast de titel “Beste Ondernemersteam van Nederland 2014”, een trofee ontvangt Vandebron een op maat gemaakte promotiefilm over het bedrijf, krijgen ze de gelegenheid om te pitchen bij een matchmakingbijeenkomst van InvestorMatch en krijgen ze toegang tot het wereldwijde Accenture netwerk. De andere twee finalisten waren de ondernemersteams van Bitonic en eMerus. Ook zij kregen veel lof van de jury en gingen naar huis met de titel “Top drie Beste Ondernemersteams van Nederland 2014. Het was een moeilijke keuze een winnaar te bepalen.

Symposium “samen de wereld veroveren” Het winnende team werd bekend gemaakt tijdens het Samen Sterker Symposium; een symposium over teamondernemerschap met als thema “samen de wereld veroveren”. Hier spraken voormalig top-judoka Regi Melcherts over de Art of Growing en deelden teamondernemers hun internationale ondernemerservaring. Ook vonden er diverse workshops plaats voor aankomende, jonge en gevestigde ondernemersteams.

De Entrepreneur Team Award werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt.