De vacaturebank Greenjobs.nl is nu gratis beschikbaar voor duurzame werkgevers! 

Na de overname van Greenjobs.nl door Einstein & Jones in 2015, heeft de grootste duurzame vacaturebank van Nederland een flinke re-styling doorgemaakt:

  • De vacaturebank is volledig DIY geworden en werkgevers kunnen hun vacatures nu in eigen beheer managen.
  • Er zijn verschillende tools voor zowel werkgevers als werknemers toegevoegd, waardoor werven en solliciteren nòg effectiever is geworden.
  • De technologie ‘achter’ Greenjobs werkt volledig op de laatste innovaties in on-line recruitment en is SEO optimaal
  • Greenjobs is overal en altijd toegankelijk omdat het nu 100% responsive is (op alle mobiele apparaten te gebruiken)

Vanaf 1 Februari 2016 wordt Greenjobs dan ook actief aangeboden aan werkgevers die van maatschappelijk verantwoord ondernemen een prioriteit maken. Voor werkgevers zijn er – los van bovenstaande eigenschappen van Greenjobs – een 3-tal belangrijke voordelen:

  • Plaatsen van vacatures op Greenjobs versterkt de Employer Branding
  • Werven op Greenjobs is in feite als ‘vissen in een groene vijver’ ; meer dan 30.000 views per maand en duizenden professionals die bewust kozen om zich hier in te schrijven zijn passief en actief op zoek naar werk
  • Greenjobs is levenslang gratis en vrijblijvend voor iedere werkgever die in 2016 een bedrijfslogin aanvraagt. Dat kan in 2 stappen door hier te klikken.

Gratis? Wat zijn de kleine lettertjes?

Die zijn er niet. Einstein & Jones heeft namelijk een missie: het toekomstbestendig maken (verduurzamen) van bedrijven in 3 domeinen: WorkForce, WorkPlace en WorkProcess. Dat doet de advies-organisatie met behulp van verschillende andere (betaalde) diensten.

Om hun missie een positieve push te geven, biedt de organisatie Greenjobs.nl zonder enige drempel aan. De arbeidsmarkt is daarmee terug bij alleen werkgevers en werknemers en steeds meer bedrijven kunnen de stap zetten naar groen, sociaal en winstgevend ondernemen.

We hopen dat er steeds meer duurzame vacatures ontstaan, of ‘gewone’ vacatures bij duurzame bedrijven… want daarmee zetten we met z’n allen een èchte goede stap in onze missie’ aldus een van de partners van Einstein & Jones.

Ook gratis vacatures plaatsen?

In een paar simpele stappen kunnen bedrijven hun eigen login aanvragen. Ga naar www.greenjobs.nl of maak gebruik van deze link