TIAS School for Business & Society is de hoogst genoteerde Nederlandse business school in de Global 100 Sustainable MBA 2015 ranking van Corporate Knights. De ranking biedt inzicht in welke van de top MBA-opleidingen wereldwijd prioriteit geven aan duurzaamheid door keuzes in het curriculum, onderzoeksinstituten en relevant onderzoek van hoogleraren.

“Bij TIAS School for Business en Society werken we vanuit de gedachte dat economisch succes en maatschappelijke vooruitgang hand in hand gaan. Daarom zijn we erg trots op deze ranking”, aldus Kees Koedijk, Dean & Director van TIAS.

De TIAS full-time MBA stimuleert diversiteit van perspectieven met een cross–culturele deelnemersgroep. In het programma ligt de nadruk op het ontwikkelen van een kritische en nieuwsgierige benadering. De erkenning van de rol van het bedrijfsleven in de samenleving staat centraal. Duurzaamheid is geïntegreerd in de kernvakken en het Societal Program. Afgelopen september is het programma van start gegaan met 40 deelnemers met 21 nationaliteiten.

Corporate Knights is een Canadees zakenblad en werd in juni 2013 door Canada’s National Magazine Awards Foundation uitgeroepen tot Tijdschrift van het jaar.

Over TIAS School for Business and Society

TIAS is een academisch gefundeerde business school, verbonden aan Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven. Aan de business school zijn meer dan 100 professoren betrokken. Velen daarvan zijn ook gelieerd aan een breed scala van organisaties/instellingen uit het bedrijfsleven en diverse overheden. Zij verrichten toegepast onderzoek op 9 kennisgebieden waarin TIAS als business school wil excelleren: Corporate Governance, Finance, Health, HRM, IT&Operations, Marketing, Public Management, Real Estate en Strategy & Leadership. Dit toegepast onderzoek vormt de basis voor de diverse opleidingsprogramma’s. TIAS heeft een breed portfolio aan MBA, (Executive) Masters, masterclasses en ePhD. De business school heeft Nederlandse vestigingen in Tilburg en Utrecht. In Azië biedt TIAS verschillende MBA’s aan. Jaarlijks volgen circa 2500 studenten een opleiding bij TIAS.