Of het nu is door de producten die The Lekker Company maakt of door de manier waarop Lekker zaken doet, er wordt voortdurend hard gewerkt om een verschil te maken. The Lekker Company is ongelooflijk trots om aan te kondigen dat ze sinds januari 2022 officieel een gecertificeerde Benefit Corporation zijn, beter bekend als ‘B Corp’.

Waar staat B Corp voor?

B Corp is een officiële certificering die kan worden verkregen wanneer een bedrijf voldoet aan hoge normen op het gebied van sociale – en milieustandaarden. Bij The Lekker Company geloven ze dat het mogelijk is om samen een verschil te maken, en een positieve impact te hebben op onze planeet.

Het is een enorme mijlpaal voor The Lekker Company om erkend te worden als een verschilmaker in de cosmetica industrie door het tonen van maatschappelijk verantwoord ondernemen, vooral hun inzet voor duurzaamheid ontwikkelingen en een inclusieve en duurzame economie springt eruit. Daarnaast heeft The Lekker Company de Lekker Foundation opgericht, waarmee ze met trots 1% van hun inkomsten doneren aan non-profitorganisaties.

The Lekker Company gelooft dat iedereen het recht heeft om te weten wat ze op hun huid smeren. Daarom zijn ze trots om uitsluitend natuurlijke, veganistische ingrediënten te gebruiken die in Jip- en Janneke taal beschreven zijn op de verpakking. Lekker is een huidverzorgingslijn die lief is voor jou en voor de planeet.

Nieuwe Woodland Natuurlijke Deodorant

Wat is een betere manier om de certificering te vieren dan met de lancering van een nieuw product? Met trots brengt The Lekker Company jullie de nieuwste aanwinst van hun deodorant familie, een product dat Lekker’s waarden en missie blijft weerspiegelen.

Warm en verfrissend; Lekker’s nieuwe Woodland deodorant is een combinatie van essentiële oliën van dennen, bergamot en een vleugje pepermunt. Een houtachtige frisheid die zowel mannen als vrouwen helpt fris te blijven en fris te ruiken op een natuurlijke wijze. Gemaakt met verzachtende en hydraterende ingrediënten die geuren effectief neutraliseren en organisch maïszetmeel die zweet helpt te absorberen.

Waar is Lekker verkrijgbaar?

De potjes van The Lekker Company zijn verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Etos, DA, Dille & Kamille, Gorillas en Getir.