Sdu en RSM kondigen met trots de samenwerking aan op het gebied van Environmental, Social en Governance (ESG) trainingen.

RSM: ”Door deze samenwerking willen we onze steun verlenen aan de ontwikkeling van vaardigheden en kennis op het gebied van ESG voor bedrijven en individuen.” Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; met ruim 650 professionals.

Sdu is een toonaangevende dienstverlener die zich inzet voor professionals die werken met wet- en regelgeving. Sdu is onderdeel van het internationaal gerenommeerde familiebedrijf Lefebvre Sarrut.

De ESG-trainingen die worden aangeboden door RSM ESG Consulting samen met Sdu zijn ontworpen om bedrijven en professionals te helpen bij het begrijpen en implementeren van duurzaamheidsstrategieën, het identificeren van risico’s en kansen, het verbeteren van hun ESG-rapportage en meer.

‘We geloven dat deze trainingen van waarde zullen zijn voor bedrijven die zich willen inzetten voor duurzaamheid, maar ook om zich voor te bereiden op de rapportage verplichten die op hen afkomt.’

Benieuwd naar onze opleidingen op het gebied van duurzaamheid en ESG? Kijk dan op: https://www.sdujuridischeopleidingen.nl/esg

Over het JES! programma

Om bedrijven te ondersteunen bij het in kaart brengen van hun duurzame stappen en verplichte CSRD-rapportages, heeft Sdu het JES-programma (Journey to EPIC Sustainability) gelanceerd. Het programma biedt trainingen en opleidingen, kennisvergroting, het vastleggen van doelen en governance, best practices en software om duurzame prestaties te meten. In het najaar introduceert Sdu een oplossing waarmee bedrijven hun impact op mens en milieu kunnen berekenen.