Royal HaskoningDHV en C&F Report gaan samenwerken bij het verlenen van diensten aan ondernemingen en non-profitorganisaties voor het maken van MVO-jaarverslagen. Met deze samenwerking bieden we klanten full-service MVO-dienstverlening aan, bestaande uit zowel strategische-inhoudelijke advisering door Royal HaskoningDHV als strategische-conceptuele en designadvisering en realisatie door C&F Report. De samenwerking wordt vandaag bekendgemaakt op het door beide bedrijven georganiseerde symposium ‘Trends in corporate reporting’ in Zeist, waarbij ruim 140 deelnemers aanwezig zijn. 

One-stop-shop in MVO-reporting

De samenwerking komt voort uit het complementaire dienstenpakket van beide bedrijven die elkaar goed kennen en met elkaar samenwerken. Royal HaskoningDHV adviseert op bestuursniveau ondernemingen en non-profitorganisaties bij het opzetten, aanscherpen en uitwerken van hun MVO-beleid en acteert hierbij als koploper die betrokken is bij de nieuwste MVO-ontwikkelingen. C&F Report combineert MVO-kennis met specifieke kennis op het gebied van corporate reporting, visualisatie en design. De deskundigheid en ervaring van C&F Report op het gebied van corporate reporting en vormgeving sluiten naadloos aan bij de expertise van Royal HaskoningDHV over duurzaamheidstrategie en -verslaglegging. De organisaties kunnen zo hun cliënten nog beter bedienen, zeker gelet op de trend naar geïntegreerd rapporteren. 

C&F Report

C&F Report is al bijna 25 jaar een nichespecialist in de markt van corporate reporting en combineert kennis van (integrated) corporate reporting en MVO met specifieke kwaliteiten op het gebied van communicatie, visualisatie, (web)design en procesmanagement bij het ontwerpen en realiseren van jaarverslagen en MVO-verslagen. C&F is marktleider in vormgeving en realisatie van duurzaamheid­verslagen in Nederland en werkt onder andere voor Kendrion, Eneco, TBI en Van Gansewinkel. 

Royal HaskoningDHV

De adviesgroep Duurzaam Ondernemen van Royal HaskoningDHV ondersteunt al meer dan 15 jaar bij bedrijfs­kundige duurzaamheidvraagstukken, waaronder MVO-verslaggeving. Royal HaskoningDHV heeft voor het gehele proces van duurzaamheidverslaggeving een gerichte aanpak ontwikkeld om samen met de klant tot een optimaal verslag te komen. Wij hebben ruime ervaring met geïnte­greerde verslaggeving, bieden de klant onafhankelijke ondersteuning op maat en zorgen met onze kennis en ervaring ervoor dat het duurzaamheid­jaarverslag ook echt wordt gewaardeerd. Tot de vele klanten behoren onder meer KPN, Bavaria, ING, Royal ten Cate, BNG, SNS REAAL, Alliander, Nutreco en vele andere.