Ondernemers kunnen per direct gratis gebruik maken van RouteLogic: de tool die slimme routes voor bezorgers plant. Bedrijven besparen zo tot wel 40% op brandstof, rijtijd en CO2-uitstoot. Het is de eerste routeplanner die besparen en verduurzamen op deze schaal mogelijk maakt.

Nieuwe routeplanner realiseert tot 40% besparing

Het plannen van de meest efficiënte route is voor elke pakketbezorger een grote uitdaging, helemaal met de brandstofprijzen van dit moment. Elke onnodige kilometer zorgt voor extra brandstofkosten, CO2-uitstoot en wachttijd voor de klant. Bovendien kost het plannen van die route ook weer extra arbeidsuren. RouteLogic berekent eenvoudig de optimale route voor bezorgers. Die besparen hiermee 30 tot 40% op brandstof, rijtijd en CO2-uitstoot.

Meer inzicht voor planner, chauffeur en klant

RouteLogic biedt naast besparingen nog veel meer voordelen, zoals gebruiksgemak. Als planner voer je simpel alle opdrachten in, compleet met voorwaarden zoals aflevertijden. RouteLogic verdeelt de opdrachten automatisch over de beschikbare voertuigen en houdt daarbij rekening met de actuele capaciteit.

Elke chauffeur krijgt vervolgens direct de beste route en kan deze makkelijk rijden met de chauffeurs-app. De klant weet op zijn beurt weer precies binnen welk tijdsvak van een uur de bezorger komt. Geen gemiste pakketjes en onnodige dubbele ritten meer dus.

RouteLogic nu gratis beschikbaar

Het pakketvolume voor bezorgers neemt al jaren toe en COVID-19 heeft deze ontwikkeling nog eens versneld. Bezorgers staan daarmee elke dag voor grote uitdagingen, die de komende jaren niet minder zullen worden. Daarom helpt RouteLogic bezorgers met een oplossing die het werk vandaag al makkelijker maakt: de routeplanner is vanaf nu gratis te gebruiken op routelogic.io.