In april van dit jaar is de webshop www.littlewings.nl al online gegaan met een brede collectie ecologische babykleding, Maar het ideaal om een collectie voor baby’s te maken die geheel op eerlijke en natuurlijke wijze is gemaakt gaat verder.
Het pad dat Little Wings bewandelt leidt tot een creatieproces door de hele keten van de productie heen, waarbij alle betrokken elementen harmonieus samenwerken.
Termen als ‘Fair Trade’ en ‘Milieuvriendelijk’ zijn hier letterlijk in verweven.

De motieven om stof te verven op de reguliere manier zijn simpel: het is snel en inzetbaar naar keuze. Echter, wij zijn er van overtuigd dat de mens onlosmakelijk is verbonden met de natuur; de mens maakt deel uit van de natuur, en niet andersom.
Daarom zoeken wij naar vernieuwende productie- en verftechnieken, met in ons achterhoofd de enorme mogelijkheden die de natuur zelf al te bieden heeft.
Voor meer informatie over het Natural Dye proces verwijzen wij u naar onze website.

Wat is ideaal om een concept als deze mee te introduceren?
De zachte en natuurlijke ‘feel’ van de stof leent zich perfect voor een pyjama, die direct in contact komt met de huid van uw kindje.
De pyjama’s zijn een feest voor de nacht! Onze modellen hebben dit tijdens de gezellige fotoshoot al kunnen ervaren. Heerlijk vonden ze het, om niet meer uit te doen! (zie foto’s)

De pyjama collectie bestaat uit een klassieke gestreepte 2-delige pyjama in zacht katoen, een solid versie met gestreepte piping en een nachthemdje voor meisjes. We hebben voor dit programma ons maten pakket uitgebreid tot maat 110/116.

Vanaf eind juli 2008 zullen o.a. de pyjamas verkrijgbaar zijn bij de Bijenkorf. Neem even contact met ons op voor meer (winkel-)verkoop informatie.