Voor Prowise is duurzaam ondernemen een strategisch speerpunt. Prowise vindt het belangrijk om zich als organisatie verder te ontwikkelen op het gebied van Corporate Social Responsibility. De zelfcertificering ISO 26000, ge-audit en geaccordeerd door de NEN, is de eerste opstap naar een CSR-beleid wat doorgetrokken wordt naar productontwikkeling, human capital en environmental responsibility.

Bij Prowise vinden we onze mensen, het milieu en de maatschappij belangrijk. Hier willen we een goede, gezonde bijdrage aan leveren. Alles wat voorbijkomt, proberen we slimmer en groener te doen. Zo zorgen we voor goede werkomstandigheden in de fabrieken, op de kantoren en voor de collega’s op de weg. Ook denken we bij de ontwikkeling van producten na over milieuvriendelijke oplossingen. Sinds dit jaar planten wij bomen voor ieder scherm dat wij wereldwijd verkopen.

Wat is ISO 26000?

ISO 26000 laat zien dat je als organisatie bezig bent met CSR. Het is geen certificaat, maar een richtlijn. Deze zelfverklaring wordt door de NEN gepubliceerd waardoor je als organisatie transparant bent over je CSR-beleid.

Voor ieder touchscreen planten wij een boom

Niet alleen binnen Prowise zorgen we voor CSR-vriendelijke omstandigheden, onze klanten dragen automatisch ook hun steentje bij aan het milieu bij aankoop van ons touchscreen. Vanaf januari 2020 wordt bij ieder verkocht touchscreen een boom geplant.