Denk je aan de out-of-home voedingsmarkt en een snelle maaltijd of snack buitenshuis, dan komen veelal de fastfoodketens, snack luiken en traditionele vending machines bij je op. Gezond is anders. Sinds 2018 biedt Anouk Snelders met de Health Food Wall de oplossing. Met de slimme fridges voor openbare ruimtes kan er 24/7 gemakkelijk gekozen worden voor de betere ready-to-eat optie; gezonder, vers en duurzaam. Health Food Wall slaat nu de handen ineen met plantaardige multinational LIVEKINDLY Collective, waarmee het nieuwe assortiment maaltijden bevat met de plant-based producten van Oumph! en LikeMeat.  

Er is een groeiende vraag naar gezonde, verse en plantaardige voeding. Meer dan 50% van de Nederlanders eet zelfs al minimaal drie keer per week geen vlees meer. Toch bestaat er nog onvoldoende opties om deze levensstijl buitenshuis vol te houden. Health Food Wall biedt met hetzelfde gemak en snelheid als een stop voor fastfood of ongezonde snack, de betere optie.

Een nieuwe partner en verbreed plantaardig assortiment

Met maaltijden uit eigen keuken heeft de consument op locaties waar een Health Food Wall is gevestigd, 24/7 de optie om te gaan voor een van de ready-to-eat maaltijden, snacks en sapjes. Aan de lijst van partners wordt nu LIVEKINDLY Collective toegevoegd, een collectief van plantaardige voedingsmerken. In het nieuwe assortiment dat sinds kort verkrijgbaar is in de fridges van Health Food Wall, zijn maaltijden met de plantaardige producten van Oumph! en LikeMeat te vinden. Oumph! voor gerechten met net dat beetje extra – dat beetje ‘Oumph!’, en LikeMeat voor de easy meat swap met plantaardige varianten van vleesfavorieten. Denk bij Oumph! aan een Shoarma Bowl en Pita Spiced Kebab en bij LikeMeat aan een Moroccan Chicken Sandwich, Yakitori Bowl en Grilled Chicken Wrap.

“Wij zijn altijd op zoek naar leveranciers die de beste kwaliteit plantaardige voeding bieden en eenzelfde missie nastreven als wij, om van gezond en plantaardig een makkelijkere keuze te maken. In LIVEKINDLY Collective hebben we een partner gevonden. Niet alleen zijn de producten van de merken Oumph! en LikeMeat heel lekker en divers, het bedrijf is echt een platform voor de vegan movement. Daar zit een oprecht verhaal achter. Aan zo’n bedrijf verbinden wij ons graag”, aldus Anouk Snelders, founder van Health Food Wall.

“Health Food Wall biedt een geweldige future-proof oplossing voor de out-of-home markt. Met hetzelfde of zelfs meer gemak kunnen consumenten hiermee een snelle, ongezonde hap inwisselen voor en verse, plantaardige én natuurlijk lekker maaltijd of snack. Een innovatie waar wij als LIVEKINDLY Collective natuurlijk volledig achter staan. Op naar een mooie samenwerking om van plantaardig de nieuwe norm te maken!” aldus Mick van Ettinger, General Manager Benelux van LIVEKINDLY Collective.

Uniek aan de fridges is daarnaast de inzet van slimme technologie. Consumenten kunnen alle opties en bijbehorende ingrediënten en voedingswaardes bekijken voordat zij een keuze maken.