Partnernieuws Sustainable Talent

De transitie naar duurzaamheid versnellen door het inzetten van de juiste talenten

Sustainable Talent is hèt loopbaanadviesbureau voor de duurzame arbeidsmarkt; wij zijn ervan overtuigd dat de transitie naar een duurzame samenleving wordt gemaakt door individuen. Bij veel werving- en selectiebureaus worden veel talentvolle (externe én interne) mensen, die graag in duurzaamheid willen werken, en door willen groeien, afgewezen voor banen in duurzaamheid, omdat zij zich niet goed kunnen profileren binnen de duurzame arbeidsmarkt. Hierdoor blijft een potentieel aan human resources in Nederland onbenut. Aan de andere kant zijn er bedrijven die talenten zoeken met aantoonbare affiniteit met duurzaamheid. Het is de missie van Sustainable Talent om deze match zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee de transitie naar een duurzame economie en samenleving te versnellen.

Loopbaanbegeleiding voor MVO professionals

We doen dit door professionals te leren hoe ze zich beter kunnen positioneren én profileren binnen de duurzame arbeidsmarkt door middel van trainingen en coaching. Door onze persoonlijke benadering en intensieve begeleiding kunnen we garanderen dat je daadwerkelijk een enorme stap zet in jouw duurzame carrière. Dit kan zijn in de vorm van meer maatschappelijke impact binnen je huidige baan, een betere profilering van jezelf als duurzame professional mét een duurzame businesscase, of in het vinden van een nieuwe baan.

HR Strategy en Recruitment

Sustainable Talent helpt organisaties met het aantrekken en ontwikkelen van de juiste professionals. Dat kan door instroom van nieuwe professionals maar ook door doorstroom van eigen professionals.  Heeft jouw organisatie moeite met het vinden van de juiste kandidaten voor een specifieke functies? Is er na maanden van tijd en energie in het werving en selectie proces te weinig rendement? Is de bedrijfsgroei van jullie organisatie in het gedrang doordat vacatures niet (tijdig) worden opgevuld? Sustainable Talent helpt jouw organisatie om de juiste professionals te ontwikkelen en behouden voor de organisatie.

Sustainable Talent is hét duurzame loopbaanadvies bureau van Nederland, zowel voor MVO professionals als duurzame werkgevers

  • Sustainable Talent heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de duurzame arbeidsmarkt.
  • We hebben in recente jaren meer dan 1000 professionals gecoacht en begeleid in carrière groei.
  • Door onze vakinhoudelijke kennis omtrent MVO ontwikkelingen en rollen in de duurzame arbeidsmarkt zijn we in staat om op strategisch niveau mee te denken. Door ons grote netwerk in de duurzame sector zijn we in staat de juiste match te maken tussen talentvolle MVO professionals en bedrijven die hun duurzaamheidsslagkracht willen vergroten. Sustainable Talent kent de dilemma’s van duurzame professionals én de dilemma’s van duurzame organisaties.
  • Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid garanderen wij het beste resultaat!