Partnernieuws Amsterdam Made

Amsterdam Made laat zien wat de Metropool Amsterdam in huis heeft. Lokale, duurzame producten en hun vakkundige creatieve makers worden in beeld gebracht.

Amsterdam Made gelooft in een leefbare, duurzame regio met een sterke, circulaire en lokale economie. Steden waarin consumenten, bedrijven en overheden (in)kopen bij lokale makers en leveranciers. Een economie die kan bestaan door een cultuur waarin mensen bewust kiezen voor producten van eigen bodem. Producten die zijn geproduceerd met oog voor duurzaamheid, creativiteit en vakmanschap.

Onze aangesloten makers dragen allemaal het Amsterdam Made Keurmerk; een kwaliteitslabel voor lokale en duurzame producten. De producten tonen we op de Amsterdam Made Shop. In samenwerking met onze mediapartners, verschillende magazines en via onze eigen kanalen delen we de inspirerende verhalen en geven we bekendheid aan de bedrijven die het Amsterdam Made Keurmerk dragen. Hiermee stimuleren we de bewustwording van de consument waardoor die een meer verantwoorde levensstijl aanneemt en de koop lokaal-mentaliteit adopteert.

Ben jij een duurzame maker uit de Metropool Amsterdam? Word lid van Amsterdam Made. Samen maken we meer impact!

Wil jij partner worden van Amsterdam Made? Ook dat is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.