Ontex lanceert deze week Little Big Change in de Benelux. Little Big Change is een luierabonnementservice die uitsluitend online beschikbaar is, en het leven van ouders een stukje eenvoudiger maakt. De luiers bieden tot 12 uur bescherming en bevatten geen parfums of lotions. Ze worden eveneens regelmatig getest op de aanwezigheid van schadelijke stoffen, en geproduceerd met 100% groene elektriciteit.

Ouders willen niet te hoeven kiezen tussen de gezondheid en het comfort van hun baby. Steeds vaker gaan ze op zoek naar hygiënische producten die betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik zijn. Little Big Change is het merk en de service waarmee Ontex een antwoord wil bieden op die veranderende vraag. De nieuwe abonnementsdienst is voortaan ook beschikbaar in België, Nederland en Luxemburg, in navolging van de succesvolle lancering in Frankrijk in juni 2018.

De lancering van Little Big Change in de Benelux wordt ondersteund door een online verkoopplatform, wat betekent dat Ontex zijn Direct-to-Consumer e-commerceactiviteiten aanzienlijk uitbreidt.

“De lancering van Little Big Change in de Benelux is een belangrijke stap in de digitale transformatie van ons bedrijf. Het is de eerste babyluier van Ontex die uitsluitend verkrijgbaar is via een online abonnementsmodel. Zo kunnen ouders op een flexibele manier hun aankopen doen en die laten leveren waar en wanneer ze willen. Little Big Change is ons antwoord op het veraranderende gedrag en de veranderende behoeften van de consument. Het abonnementsmodel wordt een belangrijke pijler voor de toekomstige groei van het bedrijf”, aldus Charles Bouaziz, CEO van Ontex.