Ondernemers in Voorschoten laten zich inspireren over MVO

De noodzaak van duurzaam of maatschappelijk ondernemen begint steeds meer door te dringen in het bedrijfsleven. Op donderdag 20 september wordt in Voorschoten een inspirerende bijeenkomst georganiseerd over dit onderwerp. Veel ondernemers en winkeliers willen dit dan ook concreet gaan aanpakken. Zij zijn op zoek naar praktische informatie over wat maatschappelijk verantwoord is, welke kosten het met zich meebrengt en wat het oplevert.

Initiatiefnemers van deze bijeenkomst zijn het Economisch Platform Voorschoten, de Rabobank en de gemeente Voorschoten. In verschillende workshops maken ondernemers kennis met de vele kansen en mogelijkheden. Zo worden ze op ideeën gebracht over verduurzaming van producten en diensten. Over makkelijk toepasbare tips voor een efficiëntere, kostenbesparende bedrijfsvoering. Over duurzame oplossingen bij het ontwikkelen van bedrijventerreinen. Over het verbeteren van de milieuprestaties van een bedrijf. En, niet onbelangrijk, over de fiscale mogelijkheden en overheidssubsidies om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten.

De workshops worden gegeven door mensen uit de praktijk. Daarnaast is er ruimte voor relativerende humor en een gezellige borrel na afloop.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Gouden Leeuw, Veurseweg 180, Voorschoten. Aanvang: 20.00 uur. Ontvangst vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met L.Westra@DenHaag.rabobank.nlDit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

Share Button