Octatube is nu een gecertificeerde B Corporation (B Corp).  Octatube is een ‘Design & Build’ partner en richt zich op het bieden van hoogwaardige oplossingen voor gevels en daken met innovatieve en kwalitatieve technieken en materialen.

B Corp is een onafhankelijke certificering die kijkt naar de impact van een bedrijf op al zijn stakeholders: werknemers, leveranciers, klanten, de maatschappij en het milieu. Om hieraan te voldoen, streven bedrijven vrijwillig hoge normen op het gebied van milieu- en maatschappelijke prestaties, transparantie en verantwoordingsplicht.

Bekijk hier de scores van de assessment.

Het binnenhalen van deze certificering is niet de eindstreep: het is eigenlijk nog maar het begin. Octatube is enthousiast over deze eerste stap richting een duurzamere toekomst.

Het familiebedrijf Octatube, gevestigd in Delft, is de afgelopen jaren flink gegroeid. Inmiddels telt de organisatie ruim 100 werknemers en werken verschillende expertises op het gebied van engineering en vakmanschap nauw met elkaar samen. Projecten zijn de afgelopen jaren omvangrijker geworden. Hoewel het bedrijf enorm is gegroeid, blijft het in de basis een familiebedrijf met behoud van haar familiewaardes en persoonlijke aandacht.