New Venture en ANWB zoeken start-ups duurzame mobiliteit

Welk nieuw en duurzaam initiatief op het gebied van mobiliteit wint de ANWB Duurzame mobiliteitsprijs 2015? Start-ups met ideeën kunnen zich tot en met 19 januari 2015 aanmelden via de website van New Venture. Deelnemers worden bijgestaan door coaches van de ANWB en maken daarnaast kans op mooie geldprijzen. Op 12 maart 2015 wordt het beste idee van ronde 2 bekend gemaakt.

De ANWB wil dat haar leden in vrijheid en met plezier onderweg kunnen zijn. Dit kan óók duurzaam en om deze reden is duurzame mobiliteit één van de speerpunten van het beleid van de ANWB. De ANWB geeft hier nu al invulling aan door informatie te verstrekken over zuinig rijden en leden kennis te laten maken met elektrisch rijden en nieuwe vormen van carpoolen. De ANWB staat open voor nieuwe ideeën en ondersteunt daarom start-ups die zich bezig houden met duurzame mobiliteit.

Prijsuitreiking

Inschrijven voor de tweede ronde kan tot en met 19 januari a.s. Tijdens de prijsuitreiking op 12 maart 2015 zal de deelnemer met het beste idee van deze ronde beloond worden met € 1.000, -. Daarna volgt nog een laatste ronde, waarin deelnemers kans maken op maar liefst € 10.000, -. Voor meer informatie over de jurering, aanmelden en de winnaar van de eerste ronde zie: http://www.newventure.nl/anwb-duurzame-mobiliteitsprijs/.

Share Button