Dit jaar organiseerde Royal HaskoningDHV voor de derde keer de ‘MVO Manager van het Jaar’ verkiezing samen met VNO-NCW en Interface. In dit kader mocht de winnaar, Carola Wijdoogen (directeur Duurzaam ondernemen Nederlandse Spoorwegen) woensdag 26 november de Amsterdamse effectenbeurs Euronext openen met de gongslag.

De ‘MVO Manager van het Jaar’ verkiezing wordt sinds 2012 georganiseerd door Royal HaskoningDHV met VNO-NCW en Interface. Het doel van de verkiezing is het extra erkennen van de inspanningen en resultaten van bevlogen MVO-managers. Carola Wijdoogen werd verkozen tot ‘MVO Manager van het Jaar 2014’ op het Nationaal Sustainability Congres op 4 november jl. Een deskundige jury had eerder uit de 19 deelnemende MVO-managers drie personen genomineerd voor deze titel. Naast Carola Wijdoogen waren dit Inka Pieter (KLM) en Koen Eising (Alliander).

Bij de gongslag ceremonie waren, naast Carola Wijdoogen en Koes Eising, tevens vertegenwoordigers aanwezig van de organisatie Royal HaskoningDHV (Folkert van der Molen en Rob van Tilburg), Interface (Geanne van Arkel) en VNO-NCW (Marnix Koopmans). Lees hier het volledige bericht op AEX.nl.

 

gongslag