Op 14 april heeft MTS Euro Products een nieuwe 100% circulaire productlijn geïntroduceerd: E-tissue. Een productlijn bestaande uit topkwaliteit gerecycled hygiënepapier.

E-tissue is 100% circulair hygiënepapier waarmee de keten, van productieproces tot aan het inzamelen van gebruikt handdoekpapier, volledig wordt gesloten. De kwaliteit van E-Tissue is gelijk aan papier van pure cellulose kwaliteit. Het papier heeft een uitstekend absorptievermogen, een zacht tissue gevoel en droogsterkte wat gelijk staat aan papier dat met nieuwe grondstoffen is geproduceerd.

E-tissue is een innovatief product, volledig geproduceerd met hergebruikte grondstoffen. We vervaardigen de E-Tissue producten uit topkwaliteit gerecycled kraftpapier, cellulose trims (snijresten van moederrollen) en ingezameld handdoekpapier. Tijdens het productieproces van E-Tissue voegen we geen chlorides en chemicaliën toe, waardoor alle producten van E-Tissue veilig zijn voor mens en natuur.

Clean For Green Recycling Service

De Clean For Green Recycling Service is een duurzame service, waarbij we de afvalstroom van hygiënepapier reduceren. Door gebruikt handdoekpapier in te zamelen en te recyclen verbeteren we de footprint, dragen we bij aan een duurzamere economie en zorgen we ervoor dat materialen optimaal hergebruikt worden. Door samen te werken met duurzame partners zetten wij circulair ondernemen samen met milieu en natuur hoog op onze prioriteitenlijst.

Over MTS Euro Products

MTS Euro Products levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen.