Eevery is hét duurzaamheid- en verbeterplatform voor het MKB. Met onze oplossing helpen wij uw duurzaamheid en CO2 uitstoot vast te stellen, te verbeteren en hierover te communiceren zonder dat dit invloed heeft op uw dagelijkse activiteiten. We dragen niet alleen verbeteringen aan, maar helpen ook bij de uitvoering; van het MKB voor het MKB! 

Ons partnerschap is een natuurlijke stap. Samen richten we ons op een nog grotere groep duurzame ondernemers. Via het partnerschap kunnen nog meer MKB-bedrijven kennismaken met Eevery en samen beginnen met verduurzamen. Wij begrijpen dat veel ondernemers weinig tijd, noch capaciteit hebben en efficiënte oplossingen nodig hebben om hier mee te starten. Met onze laagdrempelige en voordelige oplossing profiteert een bedrijf direct van de voordelen; ze realiseren kostenbesparingen, geven hun bedrijf meer waarde en anticiperen op naderende wet- en regelgeving zonder dat dit invloed heeft op hun core business!

Eevery werkt op maat van het MKB, maar is afgestemd op wereldwijde standaarden (bijv. de UN Sustainable Development Goals, het Global Reporting Initiative en de EU Taxonomie). Met ons platform verduurzaamt u volgens de laatste ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat onze software voortdurend is bijgewerkt en de laatste maatstaven, data, intelligentie en regelgeving hanteert.

Speciaal voor alle partners, leden, bezoekers en/of lezers van het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen introduceert Eevery een uniek ledenvoordeel. Met de partnercode: OKDO2022 krijgt een bedrijf maar liefst 50% korting (€ 360,-) op haar jaarabonnement. Daarnaast bieden wij volledige support en begeleiding tijdens dit hele traject.

“Willen verduurzamen is één, maar het daadwerkelijk meten, verbeteren en communiceren is een tweede. Als je hier over één of meer jaren pas mee start, dan doe je niet echt meer mee als bedrijf. Met dit unieke voordeel hopen we de drempel om direct te starten weg te nemen en verduurzaming toegankelijk te maken voor iedere ondernemer”

Klaar voor actie? Vraag via eevery.co/nl een vrijblijvende demo aan en maak gebruik van dit unieke voordeel.

Michiel Slinkert, co-founder Eevery