Meiny Prins is de tweede generatie Prins die het van oorsprong Lierse familiebedrijf Priva leidt. In de jaren dat zij aan het hoofd staat van de inmiddels internationale onderneming is de basis gelegd voor een koerswijziging van productgerichte naar marktgerichte organisatie.

Betere wereld
Thema’s die in haar bedrijf centraal staan, zijn: ondernemerschap, duurzaamheid, innovatie, techniek en het familiebedrijf. Tijdens haar toespraak sprak Prins de ambitie uit om samen met anderen net dat kleine beetje te kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Priva bestaat dit jaar vijftig jaar en heeft meer dan vierhonderd medewerkers in dienst, verspreid over vestigingen in zeven landen wereldwijd. Het bedrijf is wereldmarktleider in de ontwikkeling en distributie van producten voor klimaatbeheersing.

Waarden
Priva heeft als waarden respectvol omgaan met anderen, echt betrokken zijn en de ambitie om beloften waar te maken. Deze zijn terug te vinden in de manier waarop Priva omgaat met haar klanten, eindgebruikers, toeleveranciers, medewerkers en de wereld.