Met de nieuwe Pepsi by SodaStream-smaken kan je de populaire PepsiCo-frisdranken makkelijk zélf maken. Sprankelend, intens en in een handomdraai klaar. Gewoon kraanwater bruisend maken met SodaStream, een PepsiCo-smaak toevoegen en je frisdrank is klaar. Het assortiment varieert van de klassiekers Pepsi, Pepsi Max tot 7UP en 7UP Free (zonder suiker). Het is voor het eerst dat je de PepsiCo-frisdranken thuis zelf kan bereiden.

De SodaStream PepsiCo-smaken bieden de vertrouwde, volle smaak van je favoriete frisdrank. Met slechts één flesje PepsiCo-smaak van 440 ml kan ongeveer 9 liter kant-en-klare frisdrank van twee bekende merken worden bereid. Elke smaak is ook verkrijgbaar in een suikervrije versie. Je hebt binnen no-time een heerlijke, zelfgemaakte frisdrank. Gewoon kraanwater laten bruisen met een bruiswatertoestel en herbruikbare flessen van SodaStream, je smaakje toevoegen met de doseerdop, en klaar!

Makkelijk, lichtgewicht, en beter voor de planeet

De SodaStream PepsiCo-smaken zorgen niet alleen voor frisdrankplezier en gebruiksgemak – want het gesleep met kratten en leeggoed is overbodig – maar ze helpen ook het milieu. De 9 liter frisdrank uit één flesje PepsiCo-smaak komt ongeveer overeen met een reguliere sixpack frisdrank van 6 x 1,5 liter. Dankzij de PepsiCo-smaken en de herbruikbare flessen van SodaStream worden dus duizenden plastic wegwerpflessen bespaard.

General Manager Benelux bij SodaStream, Johan Schepers: “De SodaStream PepsiCo-smaken zijn het unieke resultaat van twee belangrijke spelers in de drankenindustrie die samenkomen. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe smaken voor extra plezier en gebruiksgemak zullen zorgen, zeker nu we meer tijd dan ooit thuis doorbrengen.”