In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt is het tijd om de beddenmarkt eens flink wakker te schudden. Natuurlijk slapen, slaapt het beste. Daarom is Lunar Matrassen erin geslaagd om comfortabele, duurzame, 100% natuurlijke matrassen beschikbaar te maken voor iedereen. Met echt Engels vakmanschap wordt een drietal typen matrassen CO2-neutraal geproduceerd die, los van de pocketveren voor optimale ondersteuning, voor 100% bestaan uit natuurlijke materialen. Daarbij zijn de matrassen volledig recyclebaar én betaalbaar. Bovendien weet je als je een Lunar-matras koopt, je een aankoop doet die goed is voor jou, goed voor de boeren en goed voor het milieu. Want Lunar Matrassen gunt iedereen een fantastische, natuurlijke nachtrust.

Het enige 100% natuurlijke handgemaakte matras

Als bewezen experts uit het hogere beddensegment verbazen Rubert Homan en Clement Lammerts van Bueren zich iedere keer weer over het veelvuldige gebruik van synthetische materialen in matrassen, zoals polyether en traagschuim, in combinatie met de hoge prijzen die voor deze matrassen worden gevraagd. Deze one-size-fits-all producten lijken interessant en van goede kwaliteit, maar de gebruikte materialen laten weinig tot geen vocht door, hebben een beperkte levensduur en zijn tevens zeer belastend voor het milieu. Dit kan volgens deze Nederlandse beddenexperts anders. Omdat zij geloven in de kracht van natuurlijke materialen zijn ze op zoek gegaan naar een beter alternatief dat geen CO2-voetprint achterlaat in deze industriële wereld. Voor de bewust duurzame slaper komt Lunar Matrassen met een drietal natuurlijke matrassen die echt voldoen aan de nieuwe duurzame wereld en duurzaamheidswensen.

100% natuurlijke materialen

Met natuurlijke materialen slaap je beter en gezonder, want in tegenstelling tot synthetische materialen is wol ademend en vocht doorlatend. De wol gebruikt in Lunar-matrassen is afkomstig van Herdwick-schapen, een uniek ras dat vrijwel uitsluitend wordt gefokt op boerderijen in het Noord-Engelse Lake District. Dit Herdwick-wol heeft van nature een zeer goede vering wat het uitermate geschikt maakt voor matrassen en je door de isolerende werking in de winter warm houdt en koel in de zomer. Samen met katoen en kasjmier wordt er een unieke mix gemaakt om de matrassen te vullen en worden dus geen extra kunstmatige materialen toegevoegd. Door alleen gebruik te maken van natuurlijke materialen zijn alle Lunar-producten 100% recyclebaar.

Engels vakmanschap met oog voor detail

Elk Lunar-matras is afkomstig uit de fabriek van een van Engelands beste bedden- en matrassenfabrikanten: Harrison Spinks in Yorkshire – een echt Engels familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring. Hierdoor bevatten Lunar-matrassen de laatste technologie op het gebied van veren, maar worden traditionele technieken nog steeds gebruikt om het matras met de hand samen te stellen. Met oog voor detail werkt een team van zo’n 600 mensen bestaande uit boeren, engineers en vakmannen/-vrouwen aan het verantwoord produceren van deze matrassen.

Matras voor elke portemonnee

De Lunar-matrassen zijn comfortabel voor elk type lichaam en geschikt voor elk type bedbodem, waardoor je makkelijk jouw bed met een nieuw matras een nieuw leven kunt inblazen. Voor iedere portemonnee en alle wensen biedt Lunar Matrassen drie verschillende typen matrassen aan.

De Lunar Air (€495,00 – €1.206,00) is simpelweg goed en comfortabel met een softe touch en zeer geschikt voor zijslapers. Dit matras is voorzien van Lunars unieke Cortec™-veren, gecombineerd met een laag van 2500 druk verlagende microveren. Daarbij hoef je dit matras niet periodiek om te draaien, waardoor het makkelijk is in onderhoud.

De Lunar Relax (€749,00 – €1.507,00) is geschikt voor alle slaaptypes en heeft naast de Cortec™-pocketveren, die standaard in alle drie typen matrassen zitten, een laag van 2500 microveren én een extra laag van 4000 microveren. Ook de Lunar Relax hoeft niet periodiek omgedraaid te worden.

Voor slapers die extra ondersteuning nodig hebben is er de Lunar Eclipse (€895,00 – €2.053,00). In dit extra dikke matras zit alles om slapen comfortabel te maken. Op de Lunar Eclipse word je elke dag uitgerust wakker. Dit meesterwerk met Cortec™-veren, twee lagen van maar liefst 4000 microveren, vier lagen Herdwick-wol en twee lagen verkoelend katoen zorgt voor de juiste hardheid en is geschikt voor alle slaaptypes.
100 nachten proefslapen

Lunar Matrassen gunt iedereen een natuurlijke nachtrust. Daarom zijn de matrassen makkelijk online te bestellen en bestaat ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Naast dat een Lunar-matras gratis wordt bezorgd kun je tot 100 nachten proefslapen*, zodat je kunt beoordelen welk Lunar-matras voor jou de beste keuze is. Op een Lunar-matras slaap je natuurlijk beter!

*Aan het retourneren van het matras zijn kosten verbonden.