SDG House Amsterdam, TheRockGroup (TRG) en het SDG House Network starten samen een landelijk SDG Traineeship programma om 500 jongeren kennis te laten maken met duurzaam en sociaal ondernemen. De jongeren zullen worden opgeleid tot ware SDG-professionals. Het programma biedt de jongeren een unieke gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en hun carrièrekansen te verbeteren in een groeiende sector van bedrijven die zich inzetten voor het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Het traineeship zal plaatsvinden bij meer dan honderd opdrachtgevers: bedrijven, start-ups en gemeenten.

De eerste tranche van dit SDG Traineeschip start op 1 maart 2021, de deadline voor de eerste tranche is eind januari 2021. De daarop volgende tranche van het SDG Traineeship start in september 2021.

Het SDG traineeship: de nieuwe manier van impact maken. COVID-19, de klimaatprotesten, anti-racisme protesten en andere publieke campagnes laten zien dat jongeren klaar zijn om een impact te maken; het SDG Traineeship biedt de handvaten om hiermee te beginnen en introduceert de veranderingskracht van deze nieuwe generatie aan bedrijven, organisaties en overheden.

Is dit traineeship iets voor jouw (klein)dochter, (klein)zoon, broer, zus, vriend of vriendin? Klik hier voor meer informatie: https://lnkd.in/dx86gqQ

De eerste trainees starten op 1 maart, aanmelden hiervoor kan tot eind januari!