KPN heeft vandaag zijn geïntegreerd jaarverslag 2014 gepubliceerd. In het voorwoord kijkt voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO Eelco Blok terug op een jaar van transformatie, waarin KPN goede strategische en operationele voortgang heeft geboekt.

Zo heeft KPN de verkoop van E-Plus afgerond, het resterende belang in Reggefiber verworven en zijn financiële flexibiliteit aanzienlijk verhoogd. Bovendien heeft KPN de landelijke uitrol van 4G voltooid en is de klanttevredenheid in Nederland substantieel toegenomen. Mede dankzij het uitstekende operationele momentum heeft KPN in 2014 stabiliserende financiële resultaten door de kwartalen heen gezien.

De inspanningen van KPN op het gebied van duurzaamheid zijn erkend met een notering in de wereldranglijst van de  Dow Jones Sustainability Index en het aanvoeren van de  wereldranglijst in de telecommunicatiesector van het CDP (Carbon Disclosure Project). Verder heeft KPN de ambitie om al in 2015 klimaatneutraal te worden, vijf jaar eerder dan gepland.

Download het jaarverslag

Royal HaskoningDHV adviseeerde en KPN opnieuw met het opstellen van het geïntegreerde jaarverslag.